Özellikle Kozluca mevkiinde oluşan buzlanma kazalara neden olurken, sürücülere zor anlar yaşattı. Kazalarda  yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.

Öğrenci servisleri ve sürücüler buz tutan yolda ilerlemekte güçlük çekti. Bazı sürücüler riski göze alarak yola devam ederken, bazıları da aracını yol kenarına park ederek yaya olarak yoluna devam etti. Çok sayıdaki öğrenci servisi yoluna devam edemezken, öğrenciler okullarına yaya olarak gitmek zorunda kaldı.

Aynı mevkide daha önce de  buzlanma nedeniyle onlarca maddi hasarlı kaza meydana gelmişti. Çok sayıda öğrencinin yolda kaldığını söyleyen vatandaşlar, gerekli önlemlerin alınmadığını dile getirerek belediyeye isyan etti.

Sabahın erken saatlerinden beri Kozluca mevkiinde mahsur kaldıklarını dile getiren Şehir İçi Dolmuş Kooperatifi Başkanı İrfan Atalay ise adeta Belediyeye ateş püskürdü. Belediyenin tuzlama aracının ve ekiplerinin gelmediğini ve bir muhatap bile bulamadıklarını söyleyen Atalay, Besni Belediyesi'ne tepki göstererek; "Yollar buz tutmuş, belediye ilgilenmiyor. Tuzlama yapılmadığı için çok sayıda kaza meydana geliyor. Yollar ne zaman tuzlanacak? Belediyenin mesai saatlerinden önce kontrol edip yolları tuzlaması gerekirdi. Sabahtan beri arıyorum ve kimseye ulaşamıyorum. Bu insanları mağdur etmek zorundalar mı?" dedi.

Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise buzlanan yolda güvenlik önlemleri alırken, Yenikent yolunu kapatarak sürücüleri çevre yoluna yönlendirdi. Polis ekipleri Kozluca mevkiindeki araçları da geri dönmeleri için uyardı.