Yapılmayan bu yollarda son zamanlarda artarak yaşanan trafik kazaları vatandaşı canından bezdirdi. Vatandaşın can ve mal güvenliği açısından önem arz eden bu yolların yapımı için yetkilileri göreve davet ediyoruz.

Özellikle 2017 yılında yapımına başlanan, Soğukpınar mevkiinden Kurşunlu Cami civarına uzanacak ve çift şeritli olarak toplam 300 metre uzunluğunda yapılması planlanan çevreyolu üzerindeki viyadük çalışması dolayısıyla Kurşunlu Cami önünde yapılan geçici servis yolunda sık sık trafik kazaları yaşanıyor.

Sofraz (hastane) kavşağında hastanenin de o bölgede olması sebebiyle trafik yoğunluğu artınca her an kaza olma olasılığı bulunuyor. Buraya yapılması planlanan kavşak için herhangi bir çalışma başlatılmadı.

Çevreyolundan Besni Kapalı Spor Salonuna dönen yolda düzenleme yapılmaması nedeniyle sık sık kazalar yaşanmaktadır.

Besni’nin kanayan yarası haline gelen Besni- Gölbaşı yolu da tehlike saçıyor. 5. kilometresinde yolda oluşan çökmeler ile tek şeride düşen yol araç sürücüleri için büyük tehlike oluşturuyor. Can ve mal kaybına neden olacak kazalara sebebiyet verecek tarzda büyük çökmelerin oluştuğu yol kazalara davetiye çıkarıyor.

Çalışması başlayan ve yine yarım kalan Besni - Adıyaman yolunda ise yolda oluşan engebeler sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Vatandaşların en çok serzenişte bulunduğu otogar bölgesine yapılan akıllı kavşak. Vatandaşların akılsız kavşak diye andığı bu kavşakta zaman zaman maddi hasarlı kazalar meydana geliyor.

Bu yollar sürücülerin kabusu haline gelirken, vatandaşlar buraların en kısa sürede yapılmasını istedi.

​​​​​​

​​​​​​