Besni Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Besni Esnaf Odası koordinatörlüğünde ortaklaşa başlatılan proje, Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde uyuşturucu bağımlılığı konulu konferans gerçekleştirildi.

Besni'de uyuşturucu bağımlılığına karşı topyekûn mücadele başlatıldı. "Sağlık Elçileri" projesi kapsamında gönüllü olan her bir esnaf gençleri ve çocukları her türlü bağımlılıktan korumak adına adım attı.

Gerçekleştirilen konferansa Besni Kaymakamı Nazlı Demir, Besni Belediye Başkan Yardımcısı Sait Cengiz Baba, AK Parti Besni İlçe Başkanı İsmail Sümer, Besni ilçe Emniyet Müdür V. İlyas Yarımağa, Besni İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Besni Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Orhan, Kurum amirleri, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen, Besni Merinos K.S.S. Başkanı Haci Arslan, muhtarlar ve esnaflar katıldı.

Adıyaman Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliğinde görevli Narko rehberlerce "Sağlık Elçileri" projesi kapsamında Besni Kaymakamı Nazlı Demir'in de katılımı ile Besni esnafına verilen eğitimde katılımcılara farkındalık oluşturulmak amacı slayt gösterisi eşliğinde bilgilendirme yapıldı ve konferans sonunda katılımcılara broşür dağıtıldı.