Toplantıya Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel'in yanı sıra Şube Müdürleri Ali Koca, Neşet Taner, Fikret Ürey, okul ve kurum müdürleri katılıdı.

Değerlendirme toplantısının ana temasını, ikinci yarıyıl ile ara tatil dönemini kapsayan sürede yapılan çalışmalar oluşturdu. Özellikle BENAP kapsamında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve yapılacak

Demirel, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan toplantıda verilen mesajları ve talimatları okul ve kurum müdürlerine iletti. Yerel ve özel hedefler oluşturulurken bakanlığımızın eğitim politikalarının referans alınması gerektiğini belirtti. Bakanlığımız tarafından Halk Eğitim Merkezi kurslarının önemsendiğini ve bu kursların etkin bir şekilde okullar tarafından kullanılması gerektiğini belirterek sunumunu yapmak üzere sözü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet E. Arslan'a verdi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet E. Arslan öğretmenler tarafından açılabilecek kurslar hakkında okul müdürlerine bilgilendirme yaptıktan sonra okul müdürlerinden gelen sorular cevaplandırılarak toplantı sona erdirildi.