Besni Merkezde ana arterler açılırken köy yollarındaki çalışmalar aralıksız sürüyor. Gece gündüz demeden çalışan Özel İdareye bağlı ekipler, dün gece Suvarlı ve Karalar yolunun ulaşıma açılmasını sağladılar. Sabah saatlerinde ise Besni-Beşyol-Kızılin Yolu trafiğe açıldı.

HASTA VATANDAŞLARIMIZ İÇİN SEFERBER OLUNDU

Hasta vatandaşlarımız için ekipler seferber oldu. Suvarlı Merkezde ve Çakallı Mezrasındaki Hanım Kurt ve Fatma Toz isimli vatandaşlarımız, Özel İdare personeli, jandarma ve sağlık personelinin seferberliği ile güvenli bir şekilde hastaneye ulaştırıldılar.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Besni Kaymakamı Nazlı Demir, “İl Özel idaremiz ve karayollarımızın iş makineleri işbirliğinde ilçemizde tüm yollarımızda yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Üç gündür ana arterleri açmak ve açık tutmak için verdiğimiz mücadelenin ardından köylerimizin ve beldelerimizin ana bağlantı yollarında canla başla bir mücadeleye girdik. Köylerimizde kiraladığımız iş makinelerimizle muhtarlarımız koordinesinde köy yollarını açma çalışmalarımız devam ediyor.

Besni Merkezde ana arterler açılırken köy yollarındaki çalışmalar sürüyor.

Özel İdaremize bağlı ekipler gece gündüz demeden çalışarak, dün gece Suvarlı ve Karalar yolunun ulaşıma açılmasını sağladılar. Sabah saatlerinde ise Besni-Beşyol-Kızılin Yolu trafiğe açıldı” dedi.