Adıyaman 1. Amatör kümede mücadele eden ekiplerimizden Besni Spor, 2-0 geriye düştüğü maçı 4-3 kazanarak taraftarlarını sevince boğdu.

Besni Spor Kulüp Başkanı Mehmet Fidan ile birlikte Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan ve Besni Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk Besni Spor’a destek vermek için tribündeki yerlerini aldı.

Maçtan önce Besni Spor’da yaklaşık 30 yıldan beri hizmet eden Ali Songuralp’a Besni Spor Kulüp Başkanı Mehmet Fidan tarafından plaket, genel kaptan Fikret Karaca ise üstün başarı belgesi takdim etti.

Maçın ilk yarısında tutuk bir oyun sergileyen ekibimiz, rakibin pozisyonlarına engel olamadı. Kahta Belediye Spor, 27 ve 32. Dakikalarda yakaladığı pozisyonları gole çevirerek ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısında bambaşka bir Besni Spor vardı. Rakibin pozisyonlarına geçit vermeyen ekibimiz sahada fırtına gibi esmeye başladı. 52 ve 62. Dakikalarda Yunus’un ayağından bulduğu gollerle beraberliği yakalayan Besni Spor70. Dakikada Osman’ın ayağından bulduğu golle skoru 3-2’ye getirdi. Rakibini sahasına hapseden ekibimiz yakaladığı birkaç pozisyondan da yararlanamadı. 85. Dakikada sahneye çıkan Volkan attığı golle takımını rahatlattı. Maçın uzatma dakikalarında Kahta Belediye Spor golü bulsa da puan için yetmedi ve Besni Spor sahadan 4-3’lük skorla ayrılarak rakiplerine gözdağı verdi.