Şahin Tepesi Ehli Keyf Restaurant'ta düzenlenen kaynaşma yemeğine Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel, Besni Spor Kulübü Başkanı Seydullah Gürkan ve 2. Başkan Recep Türkmen, Besni Belediye Spor Kulübü Başkanı Doğan Ciner, Besni Spor önceki Başkanı Mehmet Fidan, antrenörler ve futbolcular katıldı.

Kaynaşma yemeğinde konuşan Besni Spor Kulübü Başkanı Seydullah Gürkan, Besni Spor'u özlenen eski günlerine getirmek için çalışmalara devam ettiklerini söyledi. İddialı bir takım kurarak Besni'yi futbolda en iyi şekilde temsil etmek istediklerini ifade eden Gürkan; "İnşallah sezon sonunda her iki takımımız da istedikleri yerde olurlar.

Bugün kendi takımımız ile Besni Belediye Spor kulüp yöneticileri ve futbolcularımız için bir yemek programı düzenledik. Programa katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Besni Belediye Spor Kulüp Başkanı Doğan Ciner ise; "Böyle bir yemek programı düzenleyerek futbolcuları ve kulüp yöneticilerini bir araya getiren Besni Spor Kulübü Başkanı Seydullah Gürkan'a teşekkür ediyorum. Bu yemek programı yeni sezon öncesi her iki takım oyuncuları için de bir moral olmuş oldu. Bizde Besni Belediye Spor Kulübü olarak gerçekleştirdiğimiz transferlerle Besni adına önemli başarılara imza atmak istiyoruz" dedi.