Bingöl'ün Solhan ilçesinde Malmüdürü olarak görev yapan Gürocak, ilk tercihinin Besni olduğunu söyledi. Memuriyet hayatına 2000 yılında başladığını belirten Besni Malmüdürü Sıtkı Gürocak; "Malmüdürü görevine başlamadan önce defterdarlık uzmanı olarak görev yapıyordum. 2014 yılında Bingöl'ün Solhan ilçesinde Malmüdürü olarak görev yapmaya başladım. Besni ilk tercih yerimdi. Daha önce burada çalışan arkadaşlarımız vardı. Besni'yi onlardan biliyorum. Tercih sırası geldiği zaman Halil Bıyık müdürümüzle görüştüm. Müdürümüz Besni 1'inci tercihin olsun dedi. Onun referansıyla birlikte Besni'yi 1'inci tercih olarak belirledim. 25 Ağustos'ta buraya gelerek göreve başladım. Besni gördüğüm kadarıyla şirin bir ilçe. Ulaşım konusunda da sıkıntı yok" dedi.

Besni'de görevini en iyi şekilde yapma gayreti içinde olacağını söyleyen Gürocak, güzel hizmetlerde bulunacağını sözlerine ekledi.

1979 Elazığ doğumlu olan Sıtkı Gürocak, ilk ve orta öğrenimini Elazığ'da tamamladı. Meslek Yüksekokulunda Bilgisayar Programcılığını okuduktan sonra Maliye Bakanlığına girdi. 2005 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Gürocak evli ve 2 çocuk babası.

Besni Güncel Gazetesi olarak Besni Malmüdürlüğü görevine atanan Sıtkı Gürocak'a görevinde başarılar dileriz.