18 Nisan’da düzenlenecek gecenin organizasyonu için İstanbul Besnililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Bozmaz, Besni Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, Banka Grup Müdürü ve Ekonomist Şaban Çağıran, Ali Dursun, Osman Dursun, Mehmet Korkmaz, Ali Bozkuş, Kazım Erdoğan, Abdullah Kumral, Ziya Yüksel ve Seçkin Çoban'dan oluşan organizasyon ekibi Dursun Kardeşlerin sahibi olduğu Ayakkabı fabrikasında buluşarak gece ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Düzenlenen mini toplantıda gece yemeğinin 18 Nisan 2020 Cumartesi günü saat 18.30'da hemşerimizin oteli olan İstanbul Halkalı'da bulunan Marriott Otel'de yapılması kararlaştırıldı. Saat 18:30-19:30 arası kokteyl, daha sonra ise yemekle başlayacak olan program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek.

Ayrıca İstanbul dışından gelenlerin konaklamaları için ise buluşmanın yapılacağı otelin yakınındaki başka bir otelle de anlaşıldı.

Organizasyon adına bir konuşma yapan Şaban Çağıran ise, artık gelenekselleşmiş olan ve bu yıl 8’incisi yapılacak olan İstanbul buluşmasının coşkulu ve hasret dolu geçeceğini ve geceye yoğun bir katılım beklediklerini ifade etti.

Organizasyon ekibi gecenin en iyi şekilde düzenlenmesi için önümüzdeki günlerde de toplantılar düzenleyeceklerini söyledi.

Geceye katılmak isteyenler aşağıdaki telefon numarası ile irtibata geçebilirler.

Ali Galip Dursun: 0 542 724 40 00