“Meslektaşım benim kardeşimdir” sloganı ile yola çıkan Besni Küçük Sanayi Sitesi esnafı, Başkan Haci Arslan idaresinde gerçekleştirdiği toplantılarda, sorun ve çözüm önerileri üzerinde görüşmeler yapıyor.

Toplantılarda aynı meslek grubuna sahip esnafları bir araya getiren sanayi sitesi yönetimi, müşteri memnuniyeti, fiyat istikrarı ve kaliteli iş çıkarılması noktasında karara vardılar.

Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu üyeleri ve Esnaf Odası Başkanı Hayati İşitmen ile birlikte toplantılar düzenleyen Başkan Haci  Arslan yaptığı açıklamada, “Değerli esnaflarımızın, taleplerini dinledik. Gelecek adına neler yapabileceğimizi konuştuk. Sanayi Sitesi Yönetimi olarak bizimde yapmamız gereken, esnafımızın da yapması gerekenler var. Üzerinde durduğumuz projeler var, bu projeler ile ilgili çalışmalarımız son sürat sürüyor. Biz sürekli esnafımızın yanında ve içerisinde olmaya çalışıyoruz, esnafımızın bizden talepleri aldık. Esnafımız özellikle Bağ kur primlerinin yüksek olmasından şikayetçi. Bu konuda bölgesel olarak özel bir düzenleme talep etmekteler. Örneğin potansiyel olarak, kazanç olarak Besni’deki sanayi esnafından kat kat büyük olan İstanbul’daki sanayi esnafı ile Besni’deki esnaf bir olmamalı.

Müşteri sorunlarına da dikkat çeken başkan Arslan, müşteriler ile esnafımız arasında yaşanan sorunlarda da köprü olacağız. Nasıl ki esnafımızı koruyorsak, “müşterilerimiz velinimetimiz” dir anlayışıyla sanayi sitemizde fiyat istikrarı, müşteri memnuniyeti ve kaliteli işler çıkarılması hususunda takipçi olacağız,” dedi.

​​​​​​