Konu ile ilgili açıklama yapan Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ali Hellişu ifadelere yer verdi: "Besni Devlet Hastanemize son atamalar ile birlikte İlk defa Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı ve Acil Servisimizde görevli Acil Tıp Uzmanı ataması yapılmıştır. Branşlar düzeyinde Uzman Doktor sayısı arttı. İç hastalıkları Uzmanı olarak poliklinik hizmeti veren hekim sayımız beşe yükseldi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşında hekim sayısı üç, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı sayısı ikiye çıktı. Hastanemizde uzman hekime erişim kolaylaştığı için günlük ortalama polikliniğe müracaat eden hasta sayımız 1500 civarına yükselmiştir. Hastanemizin hekim kadrosu ve teknik donanımını arttırıp geliştirerek  Besni halkımıza daha iyi sağlık hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz. Pandemi döneminde Hastanemizde Covid-19 servisi ve Covid-19 2. Basamak 10 yataklı yoğun bakım servisi hizmete sunuldu. Hastalarımızın  başka sağlık kuruluşlarına gitmelerine gerek kalmadan yaşadıkları yerde tıbbi ihtiyaçlarını karşılama hedefimizi büyük oranda gerçekleştirmeye çalışmaktayız. Son dönemlerde hastanemizce yapılan düzenlemeler, hastanemize gerçekleştirilen yatırımlar ve atamalar sayesinde artık hastalarımız kendi evlerinin olduğu ortamlarda sağlıklarına kavuşuyorlar ve tedavilerinde hastanemizi tercih ediyorlar. İlçe şartlarında hastanemizin pek çok birimi yenilenmiştir. Bu hususta emeği geçen herkese Hastanemiz yönetimi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni başlayan Enfeksiyon Hastalıkları Uzm. Dr. Erkan Erbaş, Ortepedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Abdülsamed Günay, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İshak Aydın, İç Hastalıkları Uzm.Eyüp Özdemir doktorlarımıza hoş geldiniz der hayırlı olmasını temenni ederiz" dedi.

Göreve Başlayan Doktorlar;

DAHİLİYE UZMANI  DR. EYÜP ÖZDEMİR

Dahiliye Uzmanı  Dr. Eyüp Özdemir  Elazığ doğumlu olup, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde mezun olmuştur. Elazığ  Fırat Üniversitesi İç Hastalıklar bölümünde Uzmanlık eğitimini başarıyla tamamlamıştır.

ENFEKSİYON HASTALIKLARI VE KLİNİK MİKROBİYOLOJİ  UZM. DR. ERKAN ERBAŞ

Enfeksiyon Hastalıkları Ve Klinik Mikrobiyoloji  Uzm. Dr. Erkan Erbaş Malatya Doğanşehir ilçesi 1986 doğumlu olup, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde mezun olmuştur. 2016 ve 2021 yılları arasında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’nda Uzmanlık eğitimini başarıyla tamamlamıştır.

ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ UZMANI  OP. DR. ABDUSSAMED GÜNAY

Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı  Op. Dr. Abdussamed Günay, Adıyaman’ın Merkez ilçesi 1989 doğumlu olup, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde mezun olmuştur. 2016 ve 2021 yılları arasında Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi EAH Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde Uzmanlık eğitimini başarıyla tamamlamıştır.

GENEL CERRAHİ  UZMANI OP. DR. İSHAK AYDIN

Genel Cerrahi  Uzmanı Op. Dr. İshak Aydın, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. 2016 ve 2021 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Genel Cerrahi bölümünde Uzmanlık eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra Besni Devlet Hastanesine göreve başlamıştır.