İçişleri Bakanlığı’nın 81 İl Valiliğine gönderdiği genelge doğrultusunda “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetimler çerçevesinde Besni'de denetimler gerçekleştirildi.

Sosyal izolasyon ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilmesine yönelik alınan tedbirlere toplumumuzun tüm kesimlerinin riayet etmesi amacıyla İçişleri Bakanlığının talimatıyla başta güvenlik personelleri olmak üzere Besni Kaymakamlığı koordinasyonunda kurum personelleri tarafından oluşturulan ekiplerr ile birlikte, Yenikent bölgesinde faaliyet gösteren işletmelerde maske, mesafe ve hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Kapsamlı bir şekilde gerçekleştirilen denetlemelere Besni İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara, Emniyet Müdürü Metin Cebeci, İlçe Sağlık Müdür V. Ayşe Fulya Alben ve kurum personelleri katıldı.

Yenikent bölgesinde denetimlere katılarak esnaflara ve vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen kurallarına karşı uyaran Kaymakam İmamoğlu, Covid-19 salgınının toplum sağlığına karşı oluşturduğu riski yönetebilmek için sosyal izolasyon ve sosyal mesafe kurallarına toplumumuzun tüm kesimlerinin uymasının önemine belirtti.