Kılınç, konu ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Sayın Başkan. 4,5 yıldır iktidarı arkana alıp memleketi yönetiyorsun. Bu geçen süre içerisinde, tüm projelerin jet hızıyla kabul görmekte.

Soruyorum?

İktidar arkanda olacak, her projen kabul olacak, aylık belediyeye gelen paradan kesintilerin olmayacak, Maliye'ye SSK'ya hiç ödeme yapmayacaksın, sürekli kredi çekip Belediyeyi borçlandıracaksın ve üstelik bu 4,5 yıl içerisinde memlekete bir çivi bile çakmayacaksın, sonra çıkıp ben işçi ve memur maaşını ödeyemiyorum diyeceksin.

Yerel yönetiminiz dönemi boyunca sadece imarla uğraşıp bir hizmet yapmadığınız bu ilçe halkına bir cevabınız vardır diye düşünüyorum.

Buradan tüm vatandaşlarıma sesleniyorum;

4,5 yıldır hak ettiği hizmeti alamayan ilçemizi 30 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP yerel kadrolarıyla kurtaracağız ve hizmete boğacağız. Besni'miz hakkettiği modern şehir görünümüne ve sosyal belediye anlayışı olan halkın içinde olduğu yerel yönetimi ilçemize CHP kadroları ile kazandıracağız" dedi.  

BAŞKAN KILINÇ ULAŞIMA DA TEPKİ GÖSTERDİ

CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, ilçede yapımı süren bazı yollarda çalışmaların uzadığını öne sürerek, duruma tepki gösterdi.

Besni'nin yerel yöneticileri ve iktidar yetkililerine başlanılan ve bitirilmeyen yol çalışmaları ile sorular soran Başkan Kılınç; "İlçede bulunan Üzümlü Park, Eski Hastane civarında aylar önce yapılmaya başlanılan, bitirilmeyen ve yarım bırakılan bu yolun hali ne olacak? Aylardır vatandaşımızı ve esnafımızı perişan eden bu rezillik ne zaman bitecek? Küçük Sanayi Sitesi kavşağında yapılacak olan köprülü kavşağın akıbeti ne durumda? Aşağışehir'de yapılan viyadük neden durduruldu?  Besni-Gölbaşı arası yolun ihalesi bitmiş çalışmalar başlamıştı, neden tekrar durduruldu? Besni-Gaziantep yolunda devam eden çalışmalar neden durduruldu?” şeklinde sorulara açıklamasında yer verdi.