Başkan Yardımcısı Selvican Sümeyye Şafak, Gölbaşı ilçesini daha önceden de iyi bildiğini, sürekli gelip gittiğini belirterek Gölbaşı’nda olmaktan mutlu olduğunu ifade edip kendilerini bu göreve layık gören Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’e teşekkür ettiğini söyledi.

Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcılığına Selvican Sümeyye Şafak'ın getirilmesine ilişkin açıklamada bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, “Gölbaşı halkına hayırlı olsun. Yeni bir ses, yeni bir kan, inşallah yeni hizmetlerle Gölbaşı ilçemizin diğer ilçelere örnek olur. Belediyemize bir bayan elinin değmesi örnek bir davranıştır. Diğer ilçelerimize örneği temsil etmesi temennisiyle inşallah" şeklinde konuştu.

Selvican Sümeyye Şafak Kimdir?

Adıyaman doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adıyaman’da tamamladı. Uluslar arası İlişkiler önlisans programını bitirip aynı alanda lisans eğitimini sürdürmektedir. Fazilet Partisi Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı, AK Parti bursa Gürsu Kurucu Üyeliği, TOGEM Adıyaman Kurucu Başkanlığı, Gönül Elçileri Başkan Yardımcılığı, KADEM Üyeliği gibi ulusal ve yerel bazda birçok STK’da görev aldı. GAP, SODES, İpek Yolu ve birçok bakanlık projelerinde koordinatörlük görevinde bulundu. Evli ve bir çocuk annesidir.