Göreve geldiği günden beri Besni’nin sorunlarını kendisine dert edinen Ak Parti Besni İlçe Başkanı İsmail Sümer, ikinci defa Elazığ’a giderek, Karayolları Bölge Müdürünü ziyaret etti.

Başkan Sümer, yönetim kurulu üyeleri Memet Öztürk, Vakkas Kaya ve Ömer Ertürk Elazığ Karayolları 8. Bölge Müdürü  Yusuf Güneş’i  makamında ziyaret ederek Besni'de yapımı devam eden yollar ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyarette Konuşan Sümer, “Besni - Gölbaşı, Besni – Adıyaman ve çevre yolundaki viyadüğün Besni’nin giriş- çıkışları noktaları olduğuna dikkat çeken Sümer, bu yolların bir an önce tamamlanması gerektiğini söyledi.

Besni - Sofraz – Yolundaki çalışmaların hızlanması için araç talebinde de bulunan Sümer’in bu talebi Müdür Güneş tarafından kabul görürken önümüzdeki günlerde yeni iş makinelerinin ilave edilmesi ile birlikte çalışmaların daha da hızlanacak.

Tetirli - A.Söğütlü -  Çakırhöyük, Sarıyaprak - Suvarlı - Belören yollarında ise düzenleme yapılması noktasında istişarelerde bulunuldu.

Elazığ Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş ise,  yarım kalan ve devam eden yolların en kısa sürede tamamlanması için ellerinde gelen gayreti göstereceklerini ve  sorunların çözümü noktasında gerekli tüm desteği sağlayacaklarını söyledi. söyledi.