15 Temmuz Şehitler Mahallesi Mahalle Muhtarı Mehmet Karadeniz'i Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Serter ve belediye teknik müdürleri ile ziyaret eden Besni Belediye Başkanı Mehmet Eyyup Mehmet Emre, mahallede yaşayan vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra bazı açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz Şehitler Mahallesinin sıkıntılarını ve mahallelinin bu sıkıntılardan muzdarip olduğunu bildiklerini söyleyen Başkan Emre; "İnşallah önümüzdeki hafta Salı günü Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi önünden başlayıp Mehmet Erdemoğlu Bulvarı boyunca satih kaplama asfaltlamasını yapacağız. Tabii bu asfaltlama bu kış için geçici bir çözüm olacak. Çünkü maalesef mahallemizin altyapısı yok.

Önümüzdeki günlerde daha önce taahhüt ettiğimiz MADAD (altyapı ve kanalizasyon ) projesi için Ankara'ya gideceğim. Bu proje ile 15 Temmuz Şehitler Mahallesinin tüm altyapı ve kanalizasyon sorunu çözüp, devamında Mehmet Erdemoğlu Bulvarı ve mahallemizin tüm yollarını mahallemize ve ismine yakışır bir şekilde asfaltlamasını yaparak halkımızın kullanımına sunacağız.

Ayrıca Aile Sağlığı Merkezi için geçtiğimiz günlerde yetkililerle görüştük ve yerinin tahsisini yaptık.  Parklarımızın yapımı içinde gerekli proje ve etüt çalışmalarımız devam etmektedir. Sizlerde takdir edersiniz ki, alt yapısı tamamlanmadan bahsettiğim çalışmalara başlamamız mümkün değil.

Bu vesile ile daha güzel ve yakışır hizmetler yapmak için Mahallemiz halkından biraz daha sabır isteyerek, hepinize saygılar sunuyorum" dedi.