Besni'de bir takım ziyaretlerde bulunan İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan, İYİ Parti Besni ilçe Başkanı İmdat Yıldırım ve beraberindeki heyet vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

Gazetemize de ziyaret de bulunan Başkan Doğan yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi; " Besni'de yapmış olduğumuz ziyaretlerde esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte sohbet ederek sorunlarını dinledik. Genel olarak ekonomik krizden bahseden vatandaşlar yüksek fiyatlardan dolayı zor zamanlar geçirdiklerini ve bu sorunların bir an evvel giderilmesini istiyor.

Besni adliyesinin her seçim öncesinde vaatler arasında bulunması ancak yapımına başlanılmaması da ayrı bir konu. Adliye binası ve hükümet konağı bir an önce Besni'ye yakışır bir şekilde kazandırılmalı.

2014 yılından bu yana yapımı tamamlanamayan yollarında bir an önce bitirilip hizmete açılması gerekmektedir. Besni -  Gölbaşı yolu ve Besni - Adıyaman yolu tamamlanmalıdır.

Bizler İYİ Parti olarak her zaman vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın yanında olacağız, sorunlarını dinleyeceğiz ve çözüm üretmek için elimizden geleni yapacağız. Besni'ye gereken desteğin verilmesi ve yapımı tamamlanmayan projelerin takipçisi olacağız" dedi.