8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Besni'ye gelen Gelecek Partisi Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, İl Başkan Yardımcısı Seyfettin Ata, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ertaş ve Besni koordinatörü Aydın Öztürk ile birlikte bayan parti yöneticilerinin kadınlar gününü kutladı.

Yaptığı bir takım ziyaretlerin ardından beraberindekiler ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek açıklamada bulunan Gelecek Partisi Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Besni'nin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. En kısa sürede Besni'de teşkilatlarını kurup gelecek seçimlerde hazır hale gelmek istediklerini ifade eden Başkan Dimez; "Gelecek Partisi olarak Besni'ye gelip 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması hasebiyle bayan yöneticilerimizi ziyaret ettik. Kadınlar Günü münasebetiyle yapmış olduğumuz ziyaretlerde, partimizin kadınlara karşı sevgi saygı ve barışçıl bir değere sahip olan emekçi kadınlarımızın gününü kutladık.

Ayrıca siyasetin olmasa olmazı basın mensuplarını ziyaret etmek çok önemliydi. Bayan yöneticilerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladıktan sonra Besni Güncel Gazetesi'ni de ziyaret ettik. Besni bizim için önemli ve biz Gelecek Partisi olarak Besni'yi önemsiyoruz. Gelecek Partisi olarak en kısa sürede Besni içerisinde teşkilatlanmamızı tamamlayıp, 5 beldemizde teşkilatlarımızı kurup gelecek seçimlerde hazır hale gelmek istiyoruz" ifadelerine yer verdi.