AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, İlçemize bağlı bazı köylerin alt yapı kanalizasyonlarının, kilitli parke taşı döşenmesinin ve sağlık ocaklarının 2017 yatırım programına alındığını söyledi.

Ak Parti hükümeti ile şehir merkezlerinde olduğu gibi köylerin de hizmetlerle buluştuğunu ve buluşmaya devam ettiğini söyleyen Başkan Çiğdem; "Ak Parti'den önce hizmetlerde yeter anlayışı hakim iken, şimdi çok şükür ki kilitli parkeden köy konağına, kanalizasyondan sağlık ocağına kadar bir çok hizmeti ve eseri köylerimize kazandırdık ve kazandırmaya da devam ediyoruz.

BESNİ'YE 1 OKUL TAMAM, 2 OKUL İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Hizmetler kapsamında ilçemize kazandırmak için uzun süredir takip ettiğimiz 16 derslikli İmam Hatip Ortaokulu binasının ihalesi yapıldı. Güvenlik soruşturmasını takiben temeli atılacak.

Aynı zamanda Yenikent bölgesinde 1 lise ve 1 ilkokul binası için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde müjdeyi paylaşacağız.

KÖYLERİMİZ ALT YAPI KANALİZASYONA KAVUŞACAK

Akdurak,Yukarısöğütlü, Pınarbaşı, Karalar Çakallı mezrası ve Çaykaya köylerimize altyapı kanalizasyon ihalelerinin yer teslimi yapıldı. En kısa sürede yapımlarına başlanacak. İnşallah 2017 yılı içinde 9 köyümüzün daha alt yapı ihalesi yapılarak çalışmalarına başlanacak.

KÖYLERİMİZE 47000 M2 KİLİTLİ PARKE YOLU YAPILACAK

Köylerimize yaklaşık 47000 m2 kilitli parke yolu için ihalesi yapıldı. Yer teslimi Pazartesi günü yapılacak ve en kısa sürede yapımına başlanacak.

3 KÖYÜMÜZ SAĞLIK OCAĞINA KAVUŞUYOR

Sayören, Üçgöz ve Kutluca köylerimize yapılacak olan sağlık ocakları 2016 yılı yatırım programına alınmış ve ödenek tahsis edilmişti. Sağlık ocaklarının ihale süreci başlatılacak ve köylerimiz sağlık ocaklarına kavuşacak. Buralara ek bina değil, yeni binalar yapılacak.

Bu işler gönül işi, bu işler dava işi. Bizim davamız da millete ve memlekete eser ile hizmet kazandırmak. Bu hizmetler Besni'ye hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.