Besni'de görev yaptığı süre içerisinde her zaman engellilerin yanında olan Besni İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Uçar'a Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanı Ömer Arslan tarafından teşekkür plaketi verildi.

Besni İlçe Jandarma Karakol Komutanlığından kamu yönetimi alanında yüksek lisans yapmak için Ankara Jandarma Genel Komutanlığı Strateji ve Dış İlişkiler Başkanlığına tayini çıkan Yüzbaşı Mehmet Uçar'a Besni'de görev yaptığı süre içerisinde Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şubesi Başkanlığına katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Ömer Arslan tarafından teşekkür plaketi verildi.

Dernek binasında düzenlenen plaket törenine Besni İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Uçar, Dernek Başkanı Ömer Arslan ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi E.Soydan Doğru katıldı.

Herkesin bir engelli adayı olduğunu belirten Yüzbaşı Mehmet Uçar, Besni'de görev yapmaktan mutlu olduğunu söyleyerek; "Görev sürem boyunca Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanı Ömer Arslan'ın başarılı çalışmalarını yakından takip etmekteydim. Biz de elimizden geldiği kadar kendisine yardımcı olmaya çalıştık. Besnililerin Ankara'ya yolu düştüğünde her zaman yardımcı olmaya hazırız. Besni'nin ve Besnililerin bende ayrı bir yeri var" dedi.

Besni Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Ömer Arslan ise, "Engelliler adına her türlü desteği veren Yüzbaşı Mehmet Uçar'a derneğimiz üyelerine ve Besnili hemşerilerimize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılarının devamını dilerim" dedi.