Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ali Helli, Hastane Müdürü Mikail Turan ile birlikte geçtiğimiz günlerde hastanenin sorunlarının çözümü noktasında kendisini ziyaret ederek bilgi alan Sivil Toplum Örgütü temsilcilerini ziyaret ederek ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Besni Devlet Hastanesinde yaşanan bir takım sorunların ardından, çözümü noktasında Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ali Helli'yi ziyaret ederek bilgi alan STK'lar, daha sonra Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz ile Adıyaman Valisi Aykut Pekmez'i ziyaret ederek, Besni Devlet Hastanesinin uzman hekim sayısının artırılması ve özellikle 'C' rolündeki hastanenin 'B' rolüne yükseltilmesi için girişimlerde bulunmuştu.

Olumlu gelişmelerin yaşandığı ziyaretlerin ardından Başhekim Opr. Dr. Ali Helli Besni Ziraat Odası Başkanı İsmail Sümer'i, Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan'ı, Yeni Besni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Odası Başkanı Arif İşitmen'i, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen'i ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi E. Soydan Doğru'yu ziyaret ederek, ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Besni'deki STK'ların daima ilçenin sorunları ile yakından ilgilenip, ellerini her zaman taşın altına koyduklarını söyleyen Başhekim Helli; "Hiç bir karşılık beklemeden gönül esasına dayalı sorumluluk alarak sadece vatandaşların hayır dualarını almak için güzel çalışmalar yürütüyorlar. Kendilerine bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretinden dolayı Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ali Helli'ye teşekkür eden Sivil Toplum Kuruluşları, daima kendisinin yanında olduğunu dile getirerek, bundan sonraki süreçte de konunun ve sorunların takipçisi olacaklarını söyledi.