Atatürk Caddesi Kiya Plaza altında bulunan işyerinde düzenlenen açılışa, Besni Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Besni Beldiye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen, Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mithah Songur, Yeni Besni Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Arif İşitmen ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta işletme sahibi Tahir Ekinci şu ifadelere yer verdi; “1974’ten bu yana bu sektörün içinde bulunuyoruz. Daha önceleri de yaptığımız gibi amacımız müşterilerimize her zaman birinci sınıf baklava sunmaktır. Bunun için de tamamen el sanatıyla baklavalar üretiyoruz. Baklavalarımızın ve tatlı çeşitlerimizin her zaman birinci sınıf kalite ile yapılmasına özen gösteriyoruz. Herkesi mekanımıza bekliyoruz. Birbirinden leziz tatlı çeşitlerini bulabileceğiniz mekanımızda, fıstıklı ve cevizli baklava, billuriye, fıstıklı kuru baklava, havuç dilimi, Antep fıstıklı sarma gibi ürünlerimiz mevcuttur” dedi.

Açılışın ardından Kaymakam İmamoğlu iş yerinin hayırlı olmasını ve bol kazançlı olması dileklerinde bulundu. Açılış programı katılımcılara yapılan baklava ikramı ile son buldu.