Ziyarette, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, Adıyaman Eski Milletvekili Ahmet Doğan, Besni Eğitim Vakfı Başkanı İbrahim Bağış ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Besnili hemşerilerimiz hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BEV Başkanı İbrahim Bağış, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ile beraberindekilere teşekkür etti. Yönetim Kurulu üyelerini tanıtan Başkan Bağış, Vakfın çalışmaları hakkında da bilgi verirken, Eğitim Bayramlarında Vakfa yeteri kadar ilgi göremediklerini ve bu konuda destek beklediklerini söyledi.

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise, Besni'nin kültür bakımından zengin bir ilçe olduğunu ifade ederek; "Biz Besni'yi mümkün olduğu kadar destekleyeceğiz. Bize güzel projelerle gelinirse, bu konuda her türlü desteği vereceğiz. Besni Eğitim Bayramlarında ise gerekirse TRT'den ve diğer televizyonlardan canlı yayın verdirebiliriz. Milli Eğitim Bakanımızı büyük ihtimalle Besni Eğitim Bayramına getirebiliriz. Besni Belediye Başkanımız Eyyup Mehmet Emre'nin samimi olduğuna inanıyorum. Besni için gerekli hizmeti verecektir. Bizler de uyum içerisinde çalışacağız. Besnililerin ve Besni Eğitim Vakfı'nın yanında olacağız. ziyaretimizde ilgi ve alakanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

​​​​​​