İlçe Emniyet Müdürlüğünde plaketlerin verilmesi sırasında 3G ile bağlanan Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman ve Mavi Işık Güvenlik Derneği Başkanı Ahmet Temizkan, Besni Emniyet Müdürü Cemal Avan Kırıkhan ilçemizde 6 yıl görev yapmıştır. Görev yaptığı dönem içerisinde ilçede Asayiş ve Güvenliğin temini için gece gündüz çalışmış, bir çok operasyonlara imza atmış, Kırıkhan ilçesinin huzur kenti olmasında ekibi ile birlikte büyük emeği vardır. Cemal Müdür Babacan ve gülen yüzü ile Belediyemiz, tüm kurumlar, STK’lar, esnaflar, Kanaat önderleri ile Polis Halk ilişkilerini en üst seviyeye taşımıştır. Kendisi Düğünümüzde, Cenazemizde, şenliğimizde tüm organizasyonumuzda Kırıkhanlının yanında olmuştur. İlçemizden ayrılışı yaz dönemine geldiği için bu plaketi takdim edemedik. Şu an takdim ediyoruz. Kendisine bundan sonraki meslek hayatında başarılar deliyoruz dediler.

İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan ise; Kırıkhan ilçemizde 6 yıldır görev yaptım. Mesleki anlamda çok güzel çalışmalar yaptım. Polis Halk ilişkileri anlamında çok güzel dostluklar edindim. Belediye Başkanı Murat Sakman’ın çok güzel bir sözü var ’Sevgi Kazanacak saygı kazanacak’ Sevgi ve saygının olduğu her ortam güzeldir.

Kırıkhan ilçesinde Mavi ışık Güvenlik Derneği Başkanı Ahmet Temizkan ile çok güzel çalışmalarımız oldu. 6 yıllık süre içerisine Emniyete Yedi adet araç aldık. Emniyet Müdürlüğünün bakım onarım tefrişat vb . birçok hizmetlerini karşılamıştır. Kendisine teşekkür ediyorum. Belediye Başkanı Murat Sakman’a aday adaylığı süresince başarılar diliyorum. Kırıkhan’ı ve Kırıkhanlıları seviyorum” dedi.

Belediye başkanı Murat SAKMAN adına plaketi veren Belediye başkan yardımcısı Mustafa Sakman ve Ahmet Temizkan adına plaketi veren Çevre Mühendisi Ceren Yavuzyılmaz, Besni ilçesine gelerek birlikte görev yaptıkları Emniyet Müdürü Cemal Avan’a plaketi vermekten mutluluk duyduklarını ifade ederek görevlerinde başarılar dilediler.