Minikler, Yıldızlar, Ümitler kategorilerinde yapılan şampiyonaya İstanbul, Sinop, Konya, Gaziantep, Manisa, Kayseri, Antalya, Adıyaman, Tokat, Aksaray, Samsun, Malatya, Bursa, Kocaeli, Sivas, Nevşehir gibi illerden toplamda 300 sporcu katıldı

15-16 Haziran tarihleri arasında ilk kez İstanbul Çatalca’da düzenlenen Türkiye şampiyonasında 1 Türkiye şampiyonluğu, 1’de 2.lik olmak üzere toplam 2 madalya kazandık.

300 Sporcunun katıldığı şampiyonaya ilçemiz 2 sporcu ile katıldı. Şampiyonaya Ata Savunma Sanatı antrenörü Perihan Kaya eşliğinde hazırlanan Hüseyin Altın sporcularımız (58 kg) Türkiye birincisi, Yusuf Gül ise 56 kg Türkiye ikincisi oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Perihan Kaya; “Elde ettiğimiz başarı bizim için büyük anlam taşıyor. Çünkü maddi 2 yıldan beri imkânsızlıklar içerisinde yürütülen çalışmaların eseridir. Turnuva masraflarımızı dahi kendi imkânlarımız ile karşıladık. Daha büyük başarıların elde edilmesi noktasında yetkililerden bu konuda destek bekliyoruz. Ayrıca turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen başta Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara olmak üzere Ata Savunma Sanatı Başkanı Murtaza Ünlü’ye ve adını sayamadığım herkese teşekkür ederim,” dedi.