Derneklere her zaman büyük yardımlarıyla destek veren Merinos Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdemoğlu, mülki yerini alarak yeni yerine taşınan Küçükköy Besnililer Derneğini ziyaret ederek 100 Bin TL bağışta bulundu.

Ziyarette Dernek Başkanı Bekir Eman, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Kaygusuz, Önder Sezer ve Mustafa Kavuncuoğlu ile hemşerilerimiz hazır bulundu.

Taziye evi ve dernek lokali olarak kullanılmak üzere 2 katlı mülki dernek binasını alan Küçükköy Besnililer Derneğin mülki yerinin kalan borcu olan 275 Bin TL'yi kredi çekerek ödeyen Derneğe Merinos Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdemoğlu 100 Bin TL bağışta bulundu.

Derneğe mülki yerin alımında yardımcı olan herkese teşekkür eden Ali Erdemoğlu, İstanbul'da bulunan hemşerilerimizin derneğe yardımcı olmalarını söyledi. Dernek yönetiminin de hemşerilerimizi ziyaret ederek yardım talebinde bulunmalarını da ifade eden Erdemoğlu; "Dernek yöneticileri olarak siz elinizi taşın altına koyun, biz size yardımcı oluruz. Ayrıca Derneğin yaşayabilmesi için vakıf olmanız gerekiyor. Bununla ilgili çalışma yapmanız lazım" dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Dernek yöneticileri ise Ali Erdemoğlu'na ziyaretinden ve her türlü maddi manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.