Ziyarette Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, Belediye Encümenleri, Sağlık-Sen Adıyaman İl Şube Başkanı Yasin Barutçu, Besni Merinos Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi E.Soydan Doğru hazır bulundu.

Erdemoğlu, ziyaret esnasında dokunan halılar ve atölyenin faaliyetleri hakkında Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre ile atölyelerin geliştirilmesi ve sürdürebilirliği konusunda istişarelerde bulunuldu.

"Dokuyan Eller" projesinin güzel bir proje olduğuna değinen Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu; "Besni Belediyesinin açmış olduğu halı dokuma atölyesinde Besnili kadınlarımızın ürettikleri el emeği göz nuru halılarımızın büyük bir emekle hazırlandığını gördük. Bu atölyelerin daha da genişletilerek istihdam artırılabilir. Buda bir çok haneye ekonomik girdi sağlamak demektir.

Bölge güzel bir projeye katkıda bulunan Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre ile emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.

Ziyarette Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu'na bolluk ve gücün sembolü olan Koçbaşı motifli halı hediye etti.