Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Merinos Halı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu korona virüs salgını ile mücadele kapsamında Besni'de 40 bin adet maske yardımında bulundu.

Son zamanlarda dünyamızı ve ülkemizi kasıp kavuran korona virüsü salgınına karşı bugünlerde en çok ihtiyaç duyulan ekipmanların başında gelen maske konusunda Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Merinos Halı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu Besni Kaymakamlığına 10 bin adet, Besni Belediyesine 10 bin adet, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bin adet, Besni İlçe Jandarma Komutanlığına 1750 adet, Besni İlçe Emniyet Müdürlüğüne 7 bin adet, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına 2 bin 500 adet, Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına bin adet, Besni Merinos Küçük Sanayi Sitesine 3 bin 250 adet, Sağlık Ocağına bin adet ve çeşitli kurumlara 2 bin 500 adet olmak üzere toplam 40 bin adet maske yardımında bulundu.

Yapılan maske yardımından dolayı Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Merinos Halı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu'na teşekkür eden Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre; "Bugüne kadar her zaman ve her konuda Besni'mizin yanında olan hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu, halk sağlığını korumak amacıyla Besni'mize toplam 40 bin adet maske yardımında bulundu. Covid-19 salgını çağdaş dünyanın ilk kez karşı karşıya kaldığı bir durum. Buna karşın elimizdeki en büyük dayanak ise dayanışma ruhumuz. Bu süreci omuz omuza vererek hep birlikte atlatacağız. Tüm gücümüz ve kararlılığımızla elimizden gelen desteği vererek, sağlıklı ve aydınlık günlere ulaşacağımıza inancımız tam. Böyle zorlu bir süreçte, düşünceli tavrıyla bizleri unutmayarak destek veren hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu'na şahsım, belediyemiz ve Besni adına teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.