Besni Kaymakamı Nazlı Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ve İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara ile birlikte incelemelerde bulunan Ali Erdemoğlu, “Doğup büyüdüğümüz azim şehrimiz Besni’ye ve Besni insanına hizmet etmek bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Elimizden geldiğince, imkanlar elverdiğince hizmetlerimize devam edeceğiz. “dedi.

Ali Erdemoğlu, İlk olarak 15 Temmuz Şehitleri Mahallesi’nde yapımına başlanan “Aysel Erdemoğlu Anadolu Lisesi” ardından kendi adını taşıyan “Ali Erdemoğlu Fen Lisesi” ve Aşağışehir Süphane mevkiinde yaptırmakta olduğu köprü inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Organize Sanayi Bölgesi’ni de ziyaret eden Erdemoğlu, gerekli şartlar oluştuğunda mevcut yatırıma ek olarak yeni bir yatırım ve istihdam olanağı sağlayacaklarını dile getirdi.

Buradaki incelemelerini tamamlayan Erdemoğlu, Sofraz Anıt Mezarları ve akabinde Kızılin’e giderek Restorasyon çalışmaları tamamlanan Kızılin Köprüsü ve Göksu Nehri ile Fırat Nehri’nin birleştiği Kızılin Kanyonunu gezdi.

Kaymakam Nazlı Demir ise yaptığı açıklamada, “Erdemoğlu Ailesi ülkenin dört bir yanına, Adıyaman ve bilhassa doğup büyüdükleri yer olan Besni ilçemize yaptıkları yatırımlarla, sağladıkları istihdam olanaklarıyla, insanlarımıza faydalı olabilmek ve hizmet etmek adına birçok eser kazandırmışlardır.

Özellikle okullar, yurtlar, camiler, taziye evleri, sağlık ocakları, fakülte binası, Fen Lisesi, son olarak ta 24 Derslikli Aysel Erdemoğlu Anadolu Lisesi ve köprü inşaatı ile adını sayamayacağımız daha birçok eser nedeniyle herkesin sevgisini ve takdirini kazanmış olan Erdemoğlu Ailesi’ne ilçemize yaptıkları bu önemli yatırımlarından dolayı teşekkür ediyorum,” dedi.