AK Parti Besni Gençlik Kolları Başkanı Fatih Metin'in öncülük ettiği proje çerçevesinde ve "Vereceğiniz Bir Kitapla Çocukların Hayal Dünyalarını Değiştirmeye Ne Dersiniz" sloganıyla başlayan kampanyaya yoğun katılım gerçekleşmesi bekleniyor.

Kitap bağışı kampanyasına destek verecek olan vatandaşların ellerindeki kitaplarını AK Parti Besni İlçe Başkanlığına teslim etmelerini rica eden AK Parti Besni Gençlik Kolları Başkanı Fatih Metin; "İlçemizde bulunan okullarımızın kütüphaneleri zenginleştirmek, öğrencilerimizi kitap okumaya teşvik etmek, ilçemizde okumanın önemi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla AK Parti Besni Gençlik Kolları olarak kitap bağışı kampanyası düzenliyoruz. Tarafımıza iletilen kitap bağışlarınızla gelen kitaplar titizlikle incelenerek, okullarımızın ihtiyaçlarına göre tasniflenip okullarımızın kütüphanelerine teslim edilecektir. 112 tane okulu bulunan ve eğitim konusunda her daim öncülük etmiş olan Besni'mize ülkemizin dört bir tarafında bulunan Besnili hemşerilerimizden ve tüm vatandaşlarımızdan ülkemizin geleceği çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayacak bu anlamlı etkinliğe desteklerini bekliyoruz.

Gelin hep beraber gönüllerden gönüllere kitap köprüsü kuralım ve kitaplarınız çocuklarımıza ilham olsun.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından çocuklarımıza okutulması önerilmiş kitaplar ile etkinliğimize bağışta bulunabilirsiniz. Herhangi bir siyasi görüşe ait, bölücü ve terör örgütlerine ait bunları öven kitapların bağışları kabul edilmeyecektir.

Kitap gönderimleriniz için Türkiye'nin her yerinden PTT kitap kampanyası ile uygun fiyata gönderim sağlanmaktadır" dedi.

Gönderim adresi Besni Belediye İş Merkezi Kat:1 No: 27 Besni/ADIYAMAN

İrtibat Telefonlar Fatih Metin: 0 505 003 37 12 - Ferhat Tunç: 0 546 212 54 90 - Bilal Arık: 0 555 890 02 27