Köseceli Belediye Başkanı Kerim Durgut,  Ak Parti Besni İlçe Başkanı İsmail Sümer, Yönetim Kurulu Üyeleri E. Soydan Doğru, Haci Arslan ve Ali Kaya, Köseceli Belediye Meclis Üyeleri, eski belediye başkanları ve partililerin katıldığı toplantıda yeni yönetim oluşturuldu.Toplantıda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Sümer, “Bu gün burada yeni yönetim kurulumuzu belirlemek için toplandık. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz toplantıda partimizin 2023 yılı hedefleri doğrultusunda başarı ile çalışacak bir yönetim oluşturduğumuzu düşünüyorum. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece, omuz omuza verdiğimiz zaman, başarı kaçınılmazdır. Yeni yönetimin güzel işlere imza atacağına inancımız tamdır. Bu düşüncelerle, başkanlığa seçilen, Hüseyin Şahin ve Yönetim kurulunu tebrik ederken, yeni yönetimin, beldemize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum, dedi.

Köseceli Belediye Başkanı Kerim Durgut ise, “Halka Hizmet, Hakka Hizmettir’ düsturuyla beldemiz için, herşeyin en güzelini, en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. İnandığımız yolda durmadan, dinlenmeden yürüyeceğiz. Durmak yok, yola devam,” dedi.

Köseceli Ak Parti Belde Başkanlığı’na Hüseyin Şahin seçilirken; Yönetim Kurulu Üyeliklerine Recep Parlak (Bşk. Yardımcısı),  İrfan Durgut, Seydi Ceyhan, Mehmet Kaya, Kenan Durgut,  Mehmet Özhan, Erdal Coskun, Mustafa Orhan, Kenan Sarı ve Vakkas Turan seçildiler.