Adıyaman il Jandarma Komutanlığı Özel Harekat Tabur komutanlığında görevli Komandoları karşılama törenine Besni İlçe Kaymakamı Nazlı Demir, Besni Belediye başkan Yardımcısı Sait Cengiz Baba, AK Parti Besni ilçe Başkanı İsmail Sümer, MHP Besni ilçe Başkanı Hamdi Arslan, Besni İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Barış Kara, Besni İlçe Emniyet Müdürü Kenan Sertyalçın, Kurum amirleri, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen, Merinos K.S.S. Başkanı Haci Arslan, Besni Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Ömer Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Nazlı Demir görevden dönen komandolar ile tek tek selamlaşarak '' Memleketinize hoş geldiniz" diyerek helallik istedi.

Suriye'den gelen komandolar ile görüşen Kaymakam Nazlı Demir ve beraberindeki heyet otobüslerde bulunan komandoları selamlayarak şu ifadelere yer verdi; " Sizleri burada sağ salim karşılamaktan dolayı onur ve gurur duydum. Vatanınıza, Milletinize, Bayrağınıza kavuştunuz. Allah Hepinizden binlerce kez razı olsun. Rabbime şükürler olsun ki hiç birinizin ayağına bir taş değmeden sevdiklerinize kavuştunuz. Hep söylüyoruz, sizlerin sayesinde bizler burada rahat ve huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. yatağımıza yatarken aklımıza zerre şüphe gelmiyor biliyoruz ki sizin gibi vatan evlatları oralarda bizler için göğsünü siper ediyor. Allah'ın izni ile sizlerin sayesinde Bayrağımız inmeyecek hiç bir zaman da indirilmeyecek ilelebet şanlı bayrağımız dalgalanacak. Hepiniz bizlere hakkınızı helal edin ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz rabbim ayağınıza taş değdirmesin, Allah yardımcınız olsun. Bundan sonra da bir çok görevler sizleri bekleyecek, rabbim her türlü düşmandan, hainden, kötülükten korusun. Düşmanımız çok, sevmeyenimiz çok allah onlara fırsat vermesin, milletimize de göz açıklığı versin. Hepiniz bizim gurur kaynağımızsınız. Evinize hoş geldiniz" dedi.