Adıyamanlılar Vakfı öncülüğünde hayırsever vatandaşların katkıları ile Adıyaman’daki Suriyeli mağdur ailelere dağıtmak amacıyla taşımacığının sponsorluğunu üstlenen Gerger Taşımacılığı kanalıyla iki tır dolusu giyim ve gıda malzemesi Adıyaman Valiliği’ne teslim edilmek üzere yola çıktı.

Kuruluşunun yirminci yılında birçok ilklere imza atmanın gayreti içerisine giren Adıyamanlılar Vakfı, yeni yılın ilk icraatlarından birinde içerisinde bulunduğumuz kış mevsimi sebebiyle Adıyaman’daki Suriyeli ihtiyaç sahibi ailelere giyim ve gıda yardımında bulunarak bir ilke daha imza atmanın haklı gururunu yaşadı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, “Bugüne kadar sosyal yardımlaşma alanındaki çalışmalarını ihmal etmeyerek çalışmalarının sürdüren vakfımız, yeni yılın ilk ayında içinde bulunduğumuz kış mevsimini de göz önünde bulundurarak, Adıyaman’daki Suriyeli kardeşlerimize dağıtmak amacıyla başlatmış olduğumuz kampanya süresince 13 bin parça giyim malzemesi ve 50 ton çeşitli yiyecek yardımı toplanarak iki tır eşliğinde Adıyaman Valiliği’ne gönderdik. Bu tür yardımlarda her zaman gerekli duyarlılığını gösteren başta Vakfımızın Mütevelli Heyet üyelerine, Yönetim Kurulu üyelerine, Komisyon Başkanlarına ve Adıyamanlı hayırsever iş adamlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu hayır kervanına katkı sağlayan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Haber: Abdulkerim SONKAYA / İSTANBUL