Adıyaman Valiliği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Koronavirüs salgını dolayısıyla evden çıkamayan ve 23 Nisan günü doğan çocuklara Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla sürpriz doğum günü pastası hazırladı.

Adıyaman Valiliği tarafından oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubunda yer alan ekipler, Valilik tarafından hazırlanan pastaları bayraklarla ve balonlarla süslediği araçlara koyarak Mimar Sinan Mahallesinde ikamet eden 23 Nisan doğumlu Ecrin Alan ile Yeni Sanayi Mahallesinde ikamet eden Muhammed Ali Ceylan’ı evinde ziyaret edip, sürpriz doğum günü pastasını sundu. 

Kapıda mumların yakılmasının ardından evlerin kapısını çalan ekipler sosyal mesafeye uyarak çocuklara doğum günü sürprizi yaptı.

Kapısına pastayla gelen ekipleri görünce şaşıran minik Ecrin ve Muhammed Ali, Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerinin "İyi ki doğdun Ecrin ve Muhammed Ali " şarkısı eşliğinde pastadaki mumları üflediler.

Minik Muhammed ve Ecrin ise, “Şu anda duygularımızı anlatacak kelimeler bulmakta zorlanıyoruz. Bize bu mutluluğu yaşatan Sayın Valimiz Aykut Pekmez’e ve devletimizin tüm yetkililerine çok teşekkür ediyoruz. Bu sürpriz doğum günü, hayatımızda asla unutulmayacak bir anı oldu” şeklinde konuştular.

Duygu dolu anlar yaşayan Muhammed Ali ve Ecrin’in aileleri ise, “Çocuklarının bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aykut Pekmez ve devletin tüm yetkililerine teşekkür etti.

Ekipler daha sonra Vali Aykut Pekmez tarafından gönderilen oyuncak ve çeşitli hediyeleri çocuklara takdim etti.

Adıyaman Valiliğine bağlı Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, Adıyaman’da 23 Nisan’da doğan diğer çocukları da evlerinde ziyaret ederek, sürpriz doğum günü pastasını sunacak.