Sosyal Medya ve kamuoyunun gündemine bomba gibi düşen 900 bin TL’lik yemek faturası ile ilgili Buzcu Yemekçilik firması sahibi Ramazan Buzcu’dan açıklama geldi.

Konu ile ilgili gazetemizi ziyaret ederek açılama yapan Buzcu; "Besni Belediyesi’ne uzun zamandan beri yemek hizmeti veriyoruz. Alın teri ve büyük bir emek karşılığı verdiğimiz bu hizmetle ilgili son günlerde asılsız iddialar gündeme geldi. Kamuoyunda ve sosyal medyada 900 Bin TL’lik fatura kestiğimize yönelik aslı astarı olmayan iddialar dolaşıyor. Bilgiye ve belgeye dayanmayan bu iddiaları ve dedikoduları yayanları şiddetle kınıyorum. Ve zorunlu olarak açıklama yapma ihtiyacı hissettim.

Bu gün Besni Belediyesi’ne giderek kamuoyunu aydınlatmak için resmi yazı ile 2014 -2019 Yılları arasında şirketimin ne kadarlık fatura kestiğini talep ettim. Aldığım resmi yazıda 2014 -2019 Yılları arasında toplam 198 Bin TL 14 Kuruş’luk hizmet vermişiz. Bu hizmetlerin içinde İftar Yemekleri, Eğitim Bayramı, 15 Temmuz süreci ve cenazelere yapılan yemekler var. Yani bahsedildiği gibi 900 bin TL’lik bir rakam değil. Bu iftira ve dedikoduları yapanları Allah’a havale ediyorum.

Ancak üzülerek şu duruma vurgu yapmak istiyorum. Memleket içerisinde bazı kesimler kasıtlı olarak dedikodu ve asılsız iftiralar üzerinden insanları yıpratma görevi üstlenmişler. Alnının akı ile gecesini gündüzüne katarak, çalışarak bir yerlere gelmiş kişi ve kurumları yıpratma gayreti içerisine girmişler. Toplumun bu kesimlere itibar etmemesi gerekir. Allah herkesin gönlüne göre versin diyor, saygılarımı sunuyorum" dedi.