Sürücüler çukurlara girmemek için araçlarıyla adeta slalom yapıyor.

Besni şehir merkezi ile Yenikent arasında bağlantı noktası olarak kullanılan ve yaklaşık 3 yıldır yapılmayan yollar vatandaşlar tarafından tepki çekmeye devam ediyor. Yağışlar sonrası yollarda çukurlar oluşması ve daha sonra bu çukurların Belediye ekipleri tarafından kum ile doldurulması araç sahipleri tarafından hayretle karşılanmaya devam ediyor.

 YOLLAR NEDEN YAPILMIYOR?

Bir türlü yapılmayan yollar, ve her defasında seçim vaatlerine konu olan Gaziantep caddesi adeta köstebek yuvasına dönmüş durumda. Araç sahiplerinin yollarda ilerlerken güçlük çektikleri görülmekte. Çukurlara girmemek için sürekli manevra yapan sürücülerin araçlarında oluşan hasarlar ise cabası.

GAZİANTEP CADDESİ YILLARDIR YAPILMIYOR?

Besni’nin en yoğun araç trafiğinin olduğu cadde olan Gaziantep caddesi bozulmalar ve çukurlarla köstebek yuvasından farksız hale geldi. Kar yağışının ardından çukurlarda kısmi dolgu işlemi yapılmıştı. Sürücüler yolda bulunan eski asfaltın sökülerek yeniden yapılması gerektiğini söyledi.

ARAÇ SÜRÜCÜLERİ İSYAN EDİYOR!

Her gün işe gitmek için yüzlerce aracın geçiş güzargahı olan Gaziantep caddesini kullanmak zorunda kalan sürücüler  'araçlarımız tamircilere abone oldu, bu rezilliğin bir an önce giderilmesini istiyoruz yazık günah arabalarımızın her yerinden sesler gelmeye başladı. Buna bir çare bulunması gerekiyor. Çukurları kumlar ile doldurmak çözüm değil bunu defalarca yaptılar ama bir sonuç alamadılar. Sadece yapmak için değil gerçek bir çalışma istiyoruz bu yollarda, kendileri buranın halini görmüyorlar mı ? Memleket hizmet bekliyor söz ile değil gözle görülür hizmet lazım bize. Yeter artık her gün bu eziyeti çekmek zorunda değiliz, yetkililerin bir an önce bu duruma bir çare bulmaları gerekiyor' diyerek isyan ettiler.