Besni Eğitim Vakfı Önceki Başkanı Ali Balta, BEV'in yapılan genel kurulunun ardından Besni’ye gelerek yaptığı çalışmalara destek veren Besni Kaymakamı Ahmet Gencer ve Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Daha sonra gazetemizi ziyaret eden Ali Balta, bu yıl 21'incisi düzenlenecek olan Besni Eğitim Bayramı hakkında açıklamada bulundu.

Balta; "Bu yıl 21'incisini kutlayacağımız Besni Eğitim Bayramı 27-28-29 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacak. 13-14 Haziran’da Besni Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu olarak Besni’de Sivil Toplum Kuruluşları ile toplantılar düzenleyerek Eğitim Bayramının programını netleştireceğiz.

Ayrıca 21. Besni Eğitim Bayramı programında Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi’nin tanıtımına ağırlık vererek İstanbul, İzmir, Uşak, Adana ve Besni’de fakültenin tanıtımı için hemşerilerimizle toplantılar düzenleyeceğiz.

2 yıllık Besni Eğitim Vakfı Başkanlığı döneminde yaptığımız çalışmalarda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.