Adıyaman'da Tarımda Değer Zinciri ve Sözleşmeli Üretim
Adıyaman'da Tarımda Değer Zinciri ve Sözleşmeli Üretim
İçeriği Görüntüle

BESNİ GÜNCEL - Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 6 Şubat depremlerinin ardından yürütülen toparlanma çalışmaları kapsamında yol bakım ve asfalt çalışmaları devam ediyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, belediye ekiplerinin ilçenin farklı noktalarında ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek için çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.

Gölbaşı’nda Ulaşım İçin Asfalt Mesaisi Hızlandı1

Başkan Yıldırım yaptığı açıklamada, “İlçemizde ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla ekiplerimiz bugün itibarıyla yol bakım ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. Kısıtlı imkânlarımıza rağmen vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştırmak için çalışmalarımızı planlı şekilde sürdürüyoruz” dedi.

Çalışmalar süresince yaşanabilecek geçici rahatsızlıklar nedeniyle vatandaşlardan anlayış beklediklerini belirten Yıldırım, ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Muhabir: HATİCE ÇOBAN