BESNİ GÜNCEL - Gölbaşı Kaymakamı Kadir Algın, Muharrem Ayı dolayısıyla Haydarlı Köyü Cemevi'nde düzenlenen aşure programına katıldı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verilirken, vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.
MUHARREM AYI'NIN MANEVİ İKLİMİ PAYLAŞILDI
Haydarlı Köyü Cemevi'nde düzenlenen programda dualar edilerek Muharrem Ayı'nın manevi atmosferi hep birlikte yaşandı. Katılımcılar, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği etkinlikte bir araya gelerek dayanışma örneği sergiledi.
KAYMAKAM ALGIN VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım ve çok sayıda kurumun temsilcisinin de katıldığı program kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Kadir Algın, katılımcılarla sohbet ederek talep ve görüşlerini dinledi. Algın, Muharrem Ayı'nın ülkeye ve millete sağlık, huzur, barış ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Kaymakam Algın, programın düzenlenmesinde emeği bulunan kişi ve kurumlara teşekkür ederek, böylesi anlamlı organizasyonların toplumsal birlik ve kardeşliğin güçlenmesine önemli katkı sunduğunu ifade etti.
#Gölbaşı #HaydarlıKöyü #KadirAlgın #MuharremAyı #Aşure #Cemevi #Adıyaman #BirlikBeraberlik
Next




