Ödülünü Vergi Dairesi başkanı Erol Çember’in elinden alan Erdemoğlu Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Ali Erdemoğlu vergi vermenin manevi hazzının çok önemli olduğunu söyledi.

Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember Merinos gibi dünya çapında bir firmanın Gaziantep’te bulunmasının gurur verici olduğunu ifade ederek” Her yıl olduğu gibi bu yılda Merinos vergi sıralamasında en ön saflarda yer almaktadır. Hem ülkemiz hem de Gaziantep için gurur kaynağımızdır” dedi.

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Erdemoğlu çeşitli vesilelerle ödüller aldıklarını ancak vergi konusunda aldıkları bu ödülün özel bir anlamı olduğunu söyledi. Erdemoğlu “ Merinos olarak en hassas olduğumuz konulardan birisi vergidir. Devlete verdiğimiz vergilerin halkımıza hizmet olarak döneceğinin bilincinde olarak çalışıp üretim devletimize katkı sağlamaya devam edeceğiz. Birçok ödül alıyoruz ama vergi konusunda aldığımız bu ödülün anlamı bizim için büyüktür. Çok çalışıp çok üretmek, istihdam sağlamak ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamak görevimizdir” dedi.