Halı ve zemin kaplamaları alanında sektör firmaları ve profesyonellerini bir araya getiren DOMOTEX Turkey, yerli ve yabancı toplam 216 firmanın katılımıyla Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.
Gaziantep Ticaret Odası, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği, Gaziantep Halıcılar Odası ve Deutsche Messe Hannover Fairs Türkiye Fuarcılık iş birliğiyle düzenlenen DOMOTEX Turkey Fuarı, 14-17 Mayıs tarihleri arasında Ortadoğu Fuar Merkezinde ziyaretçilerini ağırladı.

Gaziantep’te düzenlenen Domotex 2022 Uluslararası Halı ve Zemin Kaplama Fuarın’da Merinos Halı büyük ilgi gördü. Merinos Halı zengin ve modern ürün çeşitliliği ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Fuara, 14 ülkeden 48'i yabancı 216 firma ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

Merinos Halı ve Dinarsu Halı stadını da açan Erdemoğlu Holding tüm dünyadan müşterilerini fuar süresince ağırladı. Yeni koleksiyonların ve yeni ürünlerin sergilendiği stand  ziyaretçilerin akınına uğradı.

Gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade eden Merinos Halı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu" Domotex Fuarında yeni ürün ve tasarımlarımızı müşterilerimizle paylaştık. Önümüzdeki dönem için siparişlerimizi aldık, yeni bağlantılar yaptık. Standımıza ve ürünlerimize gösterilen ilgiden memnunuz. Dünyanın en büyük hali üreticisi olarak, Merinos olarak her zaman fuarlardan mutlu ayrılan bir firmayız. Fuar organizasyonu da son derece başarılıydı. Dünyanın dört bir yanından ve Anadolu’dan ziyaretçi akını oldu. Emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.