Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Bem-Bir Sen Adıyaman Şubesi ile Adıyaman Belediyesi arasında, belediyede çalışan memurların sosyal denge tazminatı konusunda anlaşma sağlandı.

Bem Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Mahmut İnan yapılan görüşme sonucunda bir değerlendirmede bulunarak "Belediyemiz bünyesinde çalışan 16’sı sözleşmeli, toplam 302 memurun maaşına eklenen sosyal denge tazminatına 163 TL zam yapıldı. Bu şekilde çalışanlarımızın maaşına toplamda net 750 TL sosyal denge tazminatı eklendi" dedi.

Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu'nun makamında görüşerek  2018 yılının Ocak ayından itibaren Belediyemizde çalışan toplam 302 memurun çalışma şartları üzerinde fikir alışverişinde bulundular.

Yapılan anlaşmadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Memur Sen Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz, " Memur Sen büyük ve güçlü bir ailedir. Konfederasyon olarak bağlı bulunan 11 iş kolunda faaliyet gösteren sendikalarımızla çalışanların özlük hakları ve çalışma şartlarında yapılacak her iyileştirme için sorumluluk aldık. Bugün gerçekleştirdiğimiz görüşmede Sayın Belediye Başkanımızın da olumlu ve çalışanlar lehine olan yaklaşımı ile sosyal denge sözleşmesinde çalışanlarımızı tatmin eden bir rakam elde edilmiştir" dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise yapılan sözleşmenin hayırlara vesile olmasının temenni ederek, "çalışanlarımızın huzurunu ve refahını sağlayacak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.