Milli Eğitim Bakanlığı´nın 2018 yılında uygulamaya koyduğu kurumlarındaki İş Sağlığı ve Güvenliğinin Eğitime Entegrasyonu Protokolünün sonucunda uluslararası OHSAS-TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası almaya kazanan Türkiye’deki 37 sertifikanın 8’ini Adıyaman alarak, büyük bir başarıya imza attı.

 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "İş Sağlığı ve Güvenliğinin Eğitime Entegrasyonu Protokolü" imza töreni Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı salonunda düzenlendi. Adıyaman Yunus Emre MTAL, Dumlupınar MTAL, Fatih MTAL, Ticaret MTAL, Güzel Sanatlar Lisesi, Nene Hatun Anaokulu, Halide Edip Anaokulu, Malazgirt Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından tebrik edilerek sertifikalarını aldı.

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz alınan sertifikalarla alakalı yaptığı konuşmada "İlimizde eğitimin sağlığı ve güvenliğini en üst düzeyde sağlamak için bütün kurumlarımızla çalışmaktayız.  Kurumlarımızın bina, iş güvenliği, ürettikleri hizmet açısından kalitelerinin yükselmesi eğitim ve öğretim faaliyetlerimizde de iyi bir istikrar oluşturmaktadır. Eğitimin kalitesini yükseltmek için yaptığımız çalışmanın sonucunda böyle büyük bir başarı gelmiştir. Ben, emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.