Sincik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü iken, Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Dağ göreve başladı. 31 Ağustos 2015 tarihinde Sincik ilçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Dağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toprak’ın görevinden istifa etmesinin ardından Valilik Makamınca göreve getirildi.
Eğitim camiasında 17 yıldır görev yapan Dağ, 6 yıl öğretmenlik, 9 yıl idareci olarak görev yaptığını, Sincik ilçesine atanmadan önce Samsat ilçesinde bir yıla yakın bir süre Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptığını söyledi.
Sincik ilçesinin Eğitim alanında gelişmesi için taşın altına gövdesini koymaya hazır olduğunu belirten Dağ, “İlçeye katkı sunmayı bireysel olarak değil, ekip ruhu ile tüm milli eğitim personeli olarak birlikte el ele vererek yapmayı düşünüyoruz. Bu çerçevede İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, STK’larımız, ilçe halkı ve basınımızın destekleriyle ilçemizi eğitim alanında mevcut konumunda bir çıta daha öteye taşımak için elimizden geleni yapmayı çalışacağız. 10 Şubat 2016 tarihinde Sayın Valimizin onayı ile görevlendirildim. Vicdanen, ruhen ve bedenen elimden gelen her türlü gayreti göstereceğim, arkadaşların dualarını bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Adıyaman Cihan Haber