Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi Gönüllüleri’nin drama etkinlikleriyle öğretmen ve öğrenciler grup etkinliklerinde bulundular. Kitap okumanın öneminin öğrencilere aşılanması amacıyla bütün öğrenciler ve katılımcılar bir bütün olup okul bahçesinde kitap okudular.

Okumanın başarının temel taşı olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel; "Öğrencilerimize hayatta başarılı bir birey olmanın yolunun eğitimden ve okumadan geçiyor. Ruhsal ve fiziki dinlenme için ise en iyi yöntem okumaktır. Okuyan bir nesil, ülkesi için donanıp kuşanmış bir nesi demektir. Okuma ve okumayı yaygınlaştırma konusunda öğrencilerimizin her zaman yanında olduğumuzu ve bu güzel etkinliklerin devamını diliyorum" dedi.

Adıyaman İl Halk Kütüphane Müdürü Filiz Karabulut, Okul Müdürü Ramazan Demirkol ve öğretmenlere Gezici Kütüphaneyi etkin kullanımından dolayı teşekkür belgelerinin takdim edilmesinin ardından Okul yönetimi tarafından hazırlanan teşekkür plaketleri Adıyaman İl Halk Kütüphane Müdürü Filiz Karabulut’a, Gezici Kütüphane çalışanlarına ve Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi Gönüllüleri’ne İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel tarafından takdim edildi.