Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Polat Doğalgaz ve Mühendislik yetkilisi Mustafa Polat’a teşekkür ederek plaket takdim etti. Polat Doğalgaz ve Mühendislik firmasına şahsı ve Milli Eğitim Camiası adına teşekkür eden Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar; “Polat Doğalgaz ve Mühendislik firmamız eğitime olan desteklerini devam ettirerek Karagüveç Okulumuzun sınıf Kapılarının komple değişimi, pencerelerin PVC’ye dönüşümü ve korkuluklarının boyatılması, sınıfların komple fayanslanması, koridorların ve sınıfların komple boya ve badanasının yapılması ve ihata duvarının onarımı ve yenilenmesini üstlenmiştir.

Firmamızın bu anlamlı katkıları bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Rabbim bu hayır işlerinin mükafatını bu dünyada da ahrette inşallah verecektir

İnşaat sürecine destek veren okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve fedakar çalışmaları ile velilerimize teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyorum.

İdari anlamda yaptığımız her çalışmada bizlere kolaylık göstererek, eğitimle ilgili her konuyu birinci önceliği yaparak bizlere destek olan Besni İlçe Kaymakamımız Sayın Çağlayan Kaya’ya destekleri için teşekkür ediyor, Polat Doğalgaz ve Mühendisliğe de iş yaşamında başarılar diliyoruz” dedi.