2011-2012 eğitim öğretim yılında Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda 18.423 öğrenci karnelerini aldı.

Karne törenine Öztürk’ün yanı sıra Besni Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Müdürü Önder Gülmüş, Okul Müdür Yardımcısı Latif Özalp, Öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Öztürk öğrencilere tek tek karneleri verdi, onlarla bir süre sohbet ederek başarılı öğrencilere ayakkabı ve kitap hediye etti.

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Öztürk; “İnsanların yaşamları boyunca unutamadıkları anlardan biri de almış oldukları bu karnelerdir. Öğrencilerimizin bu mutlu günlerinde onlarla beraber olmak onların sevinçlerini, mutluluklarını gözlerinde görüyor olmak bizlere de ayrı bir heyecan ve zevk katmıştır. Sizler bizim geleceğimizsiniz. 19 Eylül 2011 günü, okulların açıldığı günden itibaren yoğun ve tempolu bir şekilde derslerinize çalışarak yoğun bir süreci tamamladınız. Yaz tatili süresince önce sağlığınızı korumanızı, dinlenmenizi, ailelerinizle birlikte zaman geçirmenizi ve özellikle kitap okuyarak vaktinizi olumlu bir şekilde değerlendirmenizi, yeni eğitim öğretim yılına daha zinde ve hazırlıklı olarak başlamanızı temenni ediyorum.” dedi.

Öztürk, okul yöneticileri ve öğretmenlere de; “2011-2012 eğitim öğretim yılındaki çalışmalarınızdan, azminizden ve fedakarlıklarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm idareci, öğretmen, öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.