Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İsotlar Grup A.Ş. arasında 21/06/2016 tarihinde imzalanan Mesleki Eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında, Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümü öğrencilerinden ara sınıflarda eğitim gören toplam 20 öğrencinin, 2 Temmuz-18 Ağustos tarihleri arasında İsotlar Grup bünyesinde bulunan servis ağlarında gerçekleştireceği staj eğitimi başladı.

Staj ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Nevzat Avşar; “Okulumuz Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İsotlar Grup arasında imzalanan Mesleki Eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında 10. ve 11. Sınıf düzeyinde öğrencilerimizin yararlandığı staj eğitimin bölgemizde ve ilimizde örnek bir uygulamadır" dedi.

Mesleki eğitim Kalitesinin artırılmasında bu eğitimin çok büyük katkılarının olduğunu da belirten Avşar; “Bölgemiz iş olanakları düşünüldüğünde, mezun olduklarında protokol kapsamında yarım asırlık bir geçmişi olan ve otomotiv sektöründe Türkiye’nin önemli bir markası konumunda bulunan İsotlar Grup bünyesinde istihdam edilecek olması ayrıca önem arz etmektedir. Okulumuza bu fırsatı tanıyan başta İsotlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İsot olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.

8 haftalık eğitim süresince 20 öğrenci Aykan Motor bünyesinde staj yapacak olup Bakanlığımız tahsisi doğrultusunda Şehit İdari Ataşe Bora Süelkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  erkek öğrenci pansiyonunda konaklayacak" ifadelerine verdi.