Besni Şehit İmam Tan İlk-Ortaokulunda gerçekleşen karne dağıtım törenine, İlçe Kaymakamımız Ahmet Gencer, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Uçar, İlçe Emniyet Müdürü Metin Cebeci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Özel İdare Müdür V. Hüseyin Yüksel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Canlı, Okul Müdürü Bülent Tabakçı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Karne heyecanının farklı bir anlamı olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel;” Bugün öğrencilerimiz yarı dönem boyunca harcadıkları emeklerin sonucu olarak 15 günlük bir tatil ile dinlenme fırsatı bulacak. Bu süre zarfında iyi bir şekilde dinlenerek kendinizi ikinci döneme daha dinç olarak hazırlanacaklar. Kendilerine güvenmeyi hissettiği anda daha başarılı olacağından eminiz.

Bununla beraber bugün Şehit İmam Tan İlk/Ortaokulumuzda Karne dağıtım töreni esnasında öğrencilerimize sosyal sorumluluk projesi yürütücüsü Doğan Elden tarafından Antalya’da yaşayan hayırsever kişilerden toplanan yardımları kardeş okullar projesiyle tüm öğrencilerimize (114 ortaokul 60 ilkokul )bot, mont, kazak yardımları ulaştı. Antalya sevgi evlerindeki 50 çocukla mektup arkadaşlığı adımı atarak birçok hediyeyi onlardan bizlere ulaştırdı. Bu kardeşliğimizin devamı için bizlerde bu bağı kuvvetlendirmek amacıyla sevgi evi çocuklarına hediye ve mektup göndererek kardeş okul projemizi kurmuş olduk. Karne ile hediyelerini alan tüm öğrencilerimizin mutluluğu bizleri de sevindirdi. Bu vesile ile Doğan Elden’e, Okul İdaremize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, iyi tatiller diliyorum” dedi.