Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Toplantı Salonunda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları, şube müdürleri, Merkeze bağlı okulların müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı.Toplantı ilgili milli eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin birimleriyle ilgili sunumlarıyla başladı.

İl Müdürü Hakan Gönen, okul aile birliği başkanlarıyla yaptığı toplantıda, 6 Eylül'de başlayacak olan yüz yüze eğitim hazırlıkları, veli, öğretmen ve öğrencilerimizin aşılanma süreci, okullarımızın ve kurumlarımızın salgın döneminde eğitim öğretime hazırlık için aldıkları salgın tedbirleri, kitap okuma alışkanlığı ve okuma kültürünün arttırılmasının önemi, çocuklarımızla sağlıklı iletişimin önemi ve gerekliliği, eğitim süreçlerinin iyileştirilmesi yönünde alınacak tedbirler ve yapılacak projeler, okul - veli işbirliğini sağlayarak eğitimde kalitenin arttırılması gibi konular hakkında bilgilendirme yaptı.

Okul – veli işbirliğinin önemine değinen Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Gönen, 2021 – 2022 eğitim yılının 6 Eylül itibariyle tüm kademelerde ve tam zamanlı olarak başlayacağını belirterek, okullarımızın sorunsuz ve başarılı bir şekilde başlaması için tüm tedbirlerin alındığını ve alınmaya devam ettiğini söyledi. Okullarımızda eğitimin kalitesinin arttırılması için velilerimizin mutlaka okullarla işbirliği içerisinde olması ve öğrencilerin eğitim sürecinin evde de takip ettirilmesinin önemli olduğunu belirtti. Salgının sona ermesi için aşılamanın önemli olduğunu ve tüm velilerimizin aşılanma sürecini en kısa sürede tamamlamasının eğitimin kesintisiz sürmesi için önemli olduğunu söyleyerek yapılacak bu toplantıların yıl içerisinde de devamının geleceğini belirtti. Okul müdürlerimizden de eğitim ve öğretim kalitemizin artırılmasına yönelik projelere ağırlık verilmesini, okul müdürlerimizin de yine okullarımızda velilerimizle sık sık bir araya gelerek toplantılar yapmalarını isteyen Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan Gönen toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Toplantının son bölümünde soru cevap şeklinde değerlendirmeler yapılarak iyi dilek ve temenniler ile toplantı bitirildi.